Bij FermiTable dragen we kwaliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel.  Daarom selecteerden we met zorg onze leveranciers en partners.  Ontdek hier hun persoonlijke verhalen.

Kefirko

Wat?

Kefirko Kefir Maker, Cheese Maker, kefir- en kombuchaculturen, kefirzeep

 

Website?

https://kefirko.com

Het idee voor Kefirko is ontstaan uit het besef dat de voorbereiding van kefir thuis nogal rommelig en ingewikkeld kan zijn.  Niet iets wat de meesten van ons elke dag graag zouden doen.  Daarom hebben we een alles-in-een keukenhulpmiddel ontworpen dat gemakkelijk te gebruiken is en het hele proces schoon en efficiënt maakt.

 

Eind 2014 zijn we met Kefirko Kefir Maker op Kickstarter gegaan om steun te krijgen van mensen die dit product nuttig vinden. De feedback was geweldig en de mensen waren erg enthousiast over de thuisbereiding van kefir. Door alle voordelen te ervaren die de dagelijkse consumptie van probiotica met zich meebrengt, was het Kefirko-team gemotiveerd om meer en meer mensen enthousiast te maken voor de thuisbereiding van gefermenteerde voedingsmiddelen.

 

Na twee jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt en meer te weten zijn gekomen over het gefermenteerde voedsel en de hele gemeenschap erachter, zijn we altijd op zoek naar manieren om gefermenteerd voedsel in het dagelijks leven te promoten. Uit de interactie met de gemeenschap ontstond een idee voor een nieuw product - Kefirko Cheese Maker.

 

In 2017 keerden we terug naar Kickstarter op zoek naar steun voor de Kefirko Cheese Maker: een keukenhulpmiddel dat de thuisbereiding van kaas vergemakkelijkt. Opnieuw werden we weggeblazen door positieve feedback en enthousiasme van mensen die zich bezighouden met gefermenteerde levensmiddelen en probiotica.

Als aanvulling op de bestaande producten zijn we ook uitgebreid naar culturen met melk en water kefirkorrels en cosmetica met kefirzepen. De weg van de probiotica en de integratie van gefermenteerde voeding in het dagelijkse leven volgen, wie weet wat de volgende stap is voor Kefirko ...

De Kefirko producten