Bij FermiTable dragen we kwaliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel.  Daarom selecteerden we met zorg onze leveranciers en partners.  Ontdek hier hun persoonlijke verhalen.

Buikgeluk

Wat?

Workshops, events en persoonlijke begeleiding.

 

Website?

https://buikgeluk.be

Buikgeluk werd door Kim opgericht omwille van haar persoonlijke zoektocht naar haar eigen buikgeluk.

 

In 2013 nam haar gezondheid ineens een dramatische wending. Een aantal erg zware buikoperaties, een buikvliesontsteking en daarbij horende bijna-doodervaring en tijdelijke stoma later kwam ze tot de conclusie dat je goed voelen en energie hebben niet zo eenvoudig is als het lijkt.

 

Bij elkaar puzzelen welke voeding haar ziek of beter  maakte was een heel gedoe. Ze bezocht tientallen dokters en diëtisten, maar bleef zich rotslecht voelen. Na lang zoeken kwam ze tot de conclusie dat er geen pillen of behandelingen waren om haar gezondheidsklachten weg te nemen. 

 

Ze verslond honderden boeken, volgde een opleiding tot orthomoleculaire voedingsdeskundige, workshops en tonnen webinars, verdiepte zich in de werking van fermentatie en het darmmicrobioom (ook bekend als darmflora). Ontzettend boeiend, maar het bleken vooral de sleutels om haar gezondheid te herstellen. Ze merkte dat het aanpassen van haar voeding invloed had op haar lichaam en welzijn.

 

Al deze kennis, probeert ze nu met zoveel mogelijk mensen te delen. Zo geeft ze workshops en persoonlijke food- en lifecoaching en kan je ook voor  bachbloesemsessies bij haar terecht.


Het buikgeluk pakket van Kim: