Kombucha bubbels

Niets zo gezellig als een heerlijk aperitiefje.  Er is maar één nadeel: één slok en ik voel me al dronken!  Daarom bedacht ik deze bubbeltjes waarbij de helft vervangen werd door niet alcoholische ingrediënten.  Akkoord, dat is valsspelen, maar zo kan je wél twee glaasjes in plaats van één drinken!

Ingrediënten:

  • 30ml alcoholvrije gin
  • 70ml kombucha (tweede fermentatie op basis van gember)
  • 100ml bubbeltjes

Bereiding:

Deze kombucha moet je wel een beetje voorbereiden, gezien de kombucha zijn tweede fermentatie op basis van gember afgewerkt moet hebben, én hij koud moet staan, om een frisse cocktail te kunnen worden.

 

Voor de bereiding giet je gewoon alles in één glas - klaar! :-)

Indien je houdt van een sterke gembersmaak kan je desgewenst nog een klein scheutje gembersiroop toevoegen.  Let wel, dit maakt de bubbeltjes niet alleen pittiger maar ook wat zoeter.

 

Gezondheid!

 

 

Relevante producten:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.