Home » Leren » Gevorderde Waterkefir

Ontdek onze TOP 5

voor de gevorderde waterkefir-maker:

1. De Kefir Maker

Deze Kefir Maker verdient zijn Koninklijke K en Mmmmm, want nog nooit was het maken van kefir zo eenvoudig, handig en leuk.  Deze set is werkelijk het neusje van de zalm in waterkefirland.

Prijs: vanaf 29,00


2. Een beugelpotflesje

OK, het woord klinkt wat ingewikkeld maar het beschrijft wel perfect wat dit is: een beugelpotje dat dienst doet als flesje, zodat de brouwer zijn bruisende godendrank ongestoord kan voorzien van extra smaakjes, iets wat vaak moeilijk is in traditionele flessen.  Dit is wellicht niet meteen de pot die de brouwer in zijn standaard assortiment heeft staan en dus een ideaal cadeautje!

Prijs: €9,95


3. Cocktail set

Reserveer alvast je plaatsje in de zomeragenda van wie deze set krijgt, want de gevorderde brouwer zal met deze set de allerlekkerste kefir-cocktails op tafel kunnen toveren.  

Prijs: €34,95


4. pH meetstrips

Waar een beginnende kefir-brouwer vaak al blij is met de lekkere smaak van de kefir of het vermenigvuldigen van de kefirkorrels zal een gevorderde brouwer wellicht al wat meer gaan experimenteren.  Om zich te vergewissen van de juiste pH van de kefir zullen deze strips ongetwijfeld geapprecieerd worden.

Prijs: €4,50


5. Trechterset

Het "oogsten" van waterkefir kan al wel eens een uitdaging zijn, zeker als je ondertussen de korreltjes moet proberen tegen te houden.  Daarom selecteerden we deze drie-delige trechterset, die menig kefir-maker van pas zal komen.

Prijs: €4,50