Home » Leren » Gevorderde Melkkefir

Ontdek onze TOP 5

voor de gevorderde melkkefir-maker:

1. De Kefirmaker

Deze Kefir Maker verdient zijn Koninklijke K en Mmmmm, want nog nooit was het maken van kefir zo eenvoudig, handig en leuk.  Deze set is werkelijk het neusje van de zalm in melkkefirland!

Prijs: vanaf 29,00


2. Een Kaas Maker

Na enige tijd melkkefir wordt het vaak tijd voor een nieuwe uitdaging.  Daarom is er de Kaas Maker voor wie de stap wil wagen naar een iets vastere vorm: zachte en halfzachte kaas, mascarpone, mozarella, griekse yoghurt,...  Het kan allemaal!

Prijs: vanaf €29,00


3. Neteldoek

Naast de Kaas Maker hebben we ook gedacht aan een budget-vriendelijker alternatief voor de kaas maker in spé: een heuse kwalitatieve neteldoek.

Prijs: vanaf €7,95


4. Lepeltje lepeltje

Jij vindt het misschien niets speciaal, maar wie kefir maakt is vaak bezorgd over het gebruik van metalen lepels (wat eigenlijk niet hoeft).  Plastic is niet bepaald milieuvriendelijk en breekt soms snel.  Dus zo zie je maar, zo kunnen twee lange lepeltjes voor de ontvanger misschien wel een godsgeschenk zijn...?

Prijs: €3,25


5. Zeef

Kefirkorreltjes kunnen best wel geniepig zijn...  Zeker wanneer ze nog wat klein zijn glippen ze gemakkelijk door de mazen van het net, of beter de zeef.  Net als met het verhaal van de lepeltjes is de kefir-maker vaak bezorgd over het gebruik van metaal.  Daarom hoort deze zeef absoluut thuis in onze top 5.

Prijs: vanaf €3,10