Home » Leren » Gevorderde Melkkefir

Ontdek onze TOP 5

voor de gevorderde melkkefir-maker:

1. De Kefirmaker

Deze Kefir Maker verdient zijn Koninklijke K en Mmmmm, want nog nooit was het maken van kefir zo eenvoudig, handig en leuk.  Deze set is werkelijk het neusje van de zalm in melkkefirland!

Prijs: vanaf 29,00


2. Een Kaas Maker

Na enige tijd melkkefir wordt het vaak tijd voor een nieuwe uitdaging.  Daarom is er de Kaas Maker voor wie de stap wil wagen naar een iets vastere vorm: zachte en halfzachte kaas, mascarpone, mozarella, griekse yoghurt,...  Het kan allemaal!

Prijs: vanaf €29,00


3. Neteldoek

Naast de Kaas Maker hebben we ook gedacht aan een budget-vriendelijker alternatief voor de kaas maker in spé: een heuse kwalitatieve neteldoek.

Prijs: vanaf €7,95


4. Lepeltje lepeltje

Jij vindt het misschien niets speciaal, maar wie kefir maakt is vaak bezorgd over het gebruik van metalen lepels (wat eigenlijk niet hoeft).  Plastic is niet bepaald milieuvriendelijk en breekt soms snel.  Dus zo zie je maar, zo kunnen twee lange lepeltjes voor de ontvanger misschien wel een godsgeschenk zijn...?

Prijs: €3,25


5. Zeepjes

Wie zelf melkkefir maakt is ongetwijfeld overtuigd van de voordelen voor onze darmen.  En ja, dat zal je ongetwijfeld ook zien aan de huid.  Maar wat als we die voordelen konden doortrekken naar heuse huidverzorgingsproducten?  Met deze handgemaakte zeepjes kies je voor natuurlijke huidverzorging met de voordelen van kefir!

Keuze uit: Kamille - Sensitive - Reinigend

Prijs per stuk: €8,20