Home » Leren » Gevorderde Kombucha

Ontdek onze TOP 5

voor de gevorderde kombucha-brouwer:

1. Een echte kombuchapot

Natuurlijk kan je kombucha maken in gewone weckpotten.  Maar het leuke aan cadeautje is dat je kan geven wat iemand zichzelf misschien niet zou kopen, omdat het "niet echt nodig is".  Maar wedden dat diegene die deze pot krijgt hem voor geen goud meer wil ruilen?  Deze all-in-one knappe verschijning is ongelooflijk gebruiksvriendelijk en maakt het maken van kombucha eens zo leuk.

Prijs: €49,95


2. Een kombuchasetje

Net als bij de kombuchapot beschikt deze set over een glazen dispenser met een kraantje, maar ook over twee leuke glazen koppen.  De set bevat ook een neteldoek om de fruitvliegjes op afstand te houden. 

Prijs: €37,95


3. Een beugelpotflesje

OK, het woord klinkt wat ingewikkeld maar het beschrijft wel perfect wat dit is: een beugelpotje dat dienst doet als flesje, zodat de brouwer zijn bruisende godendrank ongestoord kan voorzien van extra smaakjes, iets wat vaak moeilijk is in traditionele flessen.  Dit is wellicht niet meteen de pot die de brouwer in zijn standaard assortiment heeft staan en dus een ideaal cadeautje!

Prijs: €9,95


4. pH meetstrips

Waar een beginnende kombucha-brouwer vaak al blij is met de lekkere smaak van de kombucha of het aandikken van zijn SCOBY zal een gevorderde brouwer wellicht al wat meer gaan experimenteren.  Om zich te vergewissen van de juiste pH van de kombucha zullen deze strips ongetwijfeld geapprecieerd worden.

Prijs: €4,50


5. Cocktail set

Reserveer alvast je plaatsje in de zomeragenda van wie deze set krijgt, want de gevorderde kombucha brouwer zal met deze set de allerlekkerste kombucha-cocktails op tafel kunnen toveren.  

Prijs: €34,95