Home » Leren » Beginner Melkkefir

Ontdek onze TOP 5

voor de beginnende melkkefir-maker:

1. Een heuse starterset!

Speciaal voor de beginner creëerden we een 4-delige starterset met alle elementen die nodig zijn om te starten met het maken van melkkefir.  Dat kan natuurlijk ook met weckpotjes, zeefjes en doekjes, maar met deze set wordt het maken van kefir ineens ook poepsimpel en dus vooral leuk vanaf dag 1.

Prijs: vanaf €43,50


2. De Kefir Maker

Deze Kefir Maker verdient zijn Koninklijke K en Mmmmm, want nog nooit was het maken van kefir zo eenvoudig, handig en leuk.  Meteen ook de reden waarom we hem ook toevoegden aan de starterset, want deze set is werkelijk het neusje van de zalm in melkkefirland.

Prijs: vanaf 29,00


3. Een Kaas Maker

Wie houdt van melkkefir zal al snel de stap willen wagen naar een iets vastere vorm: zachte en halfzachte kaas, mascarpone, mozarella, griekse yoghurt,...  Het kan allemaal.  Kennis is niet vereist, deze intuitieve set zorgt ervoor dat wie deze pot in huis heeft al snel heel wat lekkers op tafel kan toveren.

Prijs: vanaf €29,00


4. Het perfecte kefir-boek

Op zich is kefir maken helemaal niet moeilijk, maar wat je mogelijk niet wist is dat het ook een fantastisch geheim ingrediënt is van heel wat heerlijke recepten.  Dat er oneindig veel mogelijkheden zijn en hoe je tewerk gaat lees je in dit compacte maar o zo complete boekje.  Absoluut onze nummer één op de kefir-boekjes-hitlijst!

Prijs: €14,95


5. Zeef

Kefirkorreltjes kunnen best wel geniepig zijn...  Zeker wanneer ze nog wat klein zijn glippen ze gemakkelijk door de mazen van het net, of beter de zeef.  Bovendien is de kefir-maker vaak bezorgd over het gebruik van metaal.  Daarom hoort deze zeef absoluut thuis in onze top 5.

Prijs: vanaf €3,10