Home » Leren » Beginner Kombucha

Ontdek onze TOP 5

voor de beginnende kombucha-brouwer:

1. Een heuse starterset!

Speciaal voor de beginner creëerden we een 7-delige starterset met alle elementen die nodig zijn om te starten met het maken van kombucha.

Reserveer alvast jouw flesje, want wie deze set ontvangt zal op 1-2-3 de smaak te pakken krijgen en ongetwijfeld al snel klaar zijn om zijn eigen creaties uit te delen.

Prijs: €36,50


2. Een echte kombuchapot

Natuurlijk kan je kombucha maken in gewone weckpotten.  Maar het leuke aan cadeautje is dat je kan geven wat iemand zichzelf misschien niet zou kopen, omdat het "niet echt nodig is".  Maar wedden dat diegene die deze pot krijgt hem voor geen goud meer wil ruilen?  Deze all-in-one knappe verschijning is ongelooflijk gebruiksvriendelijk en maakt het maken van kombucha eens zo leuk.

Prijs: €49,95


3. Een kombuchasetje

Net als bij de kombuchapot beschikt deze set over een glazen dispenser met een kraantje, maar ook over twee leuke glazen koppen.  De set bevat ook een neteldoek om de fruitvliegjes op afstand te houden. 

Prijs: €37,95


4. Een beugelpotflesje

OK, het woord klinkt wat ingewikkeld maar het beschrijft wel perfect wat dit is: een beugelpotje dat dienst doet als flesje, zodat de brouwer zijn bruisende godendrank ongestoord kan voorzien van extra smaakjes, iets wat vaak moeilijk is in traditionele flessen.  Dit is wellicht niet meteen de pot die de brouwer in zijn standaard assortiment heeft staan en dus een ideaal cadeautje!

Prijs: €9,95


5. Dieptheeduiker

Yep, het is banaal... maar hoe vaak zitten we niet te knoeien met een thee-ei of theezakjes bij het maken van de perfecte kombuchathee?  Met deze dieptheeduiker is dat voor goed verleden tijd!  In letterlijk een handomdraai sluit je hem immers goed af zodat de theeblaadjes niet ongewenst naar buiten komen en thee-vissen voor goed verleden tijd is.

Prijs: €9,95