Home » Leren » Beginner Kombucha

Ontdek onze TOP 5

voor de beginnende kombucha-brouwer:

1. Een heuse starterset!

Speciaal voor de beginner creëerden we een 7-delige starterset met alle elementen die nodig zijn om te starten met het maken van kombucha.

Reserveer alvast jouw flesje, want wie deze set ontvangt zal op 1-2-3 de smaak te pakken krijgen en ongetwijfeld al snel klaar zijn om zijn eigen creaties uit te delen.

Prijs: €36,50


2. Een kombuchabijbel

Alle begin is moeilijk, en dan kan je natuurlijk alle hulp gebruiken.  Alleen, het vinden van een goed kombucha-boek is soms erg lastig....  Daarom voegden we één van onze favorieten toe aan dit lijstje: zo maak jij van een beginner in een handomdraai een expert met dit leuke compacte boekje, boordevol tips en receptjes.  Dat verdient toch een flesje kombucha?

Prijs: €12,95


3. Een kombuchasetje

Kombucha maken in een gewone pot is helemaal ok.  Nog leuker (en vooral handiger) is kombucha maken in een echte kombuchapot, omdat deze glazen dispenser beschikt over een kraantje.  Bovendien bevat deze set twee leuke glazen koppen.  Zeg nu zelf, hip geserveerd smaakt het toch eens zo lekker?!  Mooi meegenomen: de set bevat ook een neteldoek om de fruitvliegjes op afstand te houden - gedaan met knoeien met een stukje keukenrol! 

Prijs: €37,95


4. Een beugelpotflesje

OK, het woord klinkt wat ingewikkeld maar het beschrijft wel perfect wat dit is: een beugelpotje dat dienst doet als flesje, zodat de brouwer zijn bruisende godendrank ongestoord kan voorzien van extra smaakjes, iets wat vaak moeilijk is in traditionele flessen.  Dit is wellicht niet meteen de pot die de brouwer in zijn standaard assortiment heeft staan en dus een ideaal cadeautje!

Prijs: €9,95


5. Dieptheeduiker

Yep, het is banaal... maar hoe vaak zitten we niet te knoeien met een thee-ei of theezakjes bij het maken van de perfecte kombuchathee?  Met deze dieptheeduiker is dat voor goed verleden tijd!  In letterlijk een handomdraai sluit je hem immers goed af zodat de theeblaadjes niet ongewenst naar buiten komen en thee-vissen voor goed verleden tijd is.

Prijs: €9,95