Producten in de kijker:

Elke maand zetten we graag enkele producten in de kijker.  Ben je op zoek naar iets specifieks?  Neem gerust even contact op, we helpen je graag verder!

Wil je graag je allereerste zuurdesembroodje gaan bakken?  Of ben je een ervaren bakker die wil experimenteren met nieuwe smaken?  In beide gevallen is deze set ongetwijfeld iets voor jou!  Deze set bevat een zuurdesem maker én een setje levende micro-organismen, die net als doornroosje wachten tot jij ze wakker kust!


Prijs: €41,00

Heb jij ook de smaak te pakken en wil je vooral ALLES proeven?  Search no more, dit pakket biedt je niet één maar alle drie de startersets om aan de slag te gaan met kombucha, melkkefir en waterkefir.

 


Prijs: €40,00

Dit pakket bevat een 

Maak je voor het eerst kefir? Dan is dit pakket vast iets voor jou!  Het bevat een Kefir Maker Set Kefirko en een Kaas Maker Set Kefirko van 848ml of 1,4L.  Bovendien krijg je er een gratis Fermentatieklokje bij.


Prijs: €64,90 (848ml) - €71,98 (1,4L)


Een greep uit onze blogposts:

Elke maand zetten we graag enkele blogposts in de kijker.  Wil je graag meer weten?  Klik dan zeker door naar onze volledige blog-sectie!

Ondanks alles wat je in de media hoort is het fermenteren van voedsel vrij veilig, dankzij het aanwezige melkzuur dat schadelijke bacteriën doodt tijdens het proces.  Het is wel belangrijk te onderlijnen dat dit enkel geldt indien je ALTIJD de spelregels respecteert!  En de spelregels, die lees je hier.

Ook al is zuurdesem maken op zich niet heel erg moeilijk, toch kan het ook wel eens fout gaan.  Wij zetten enkele veel voorkomende problemen (en oplossingen) voor je op een rijtje.

Hoe goed je intenties ook, soms kan het ook al eens fout gaan met je korrels.  Denk niet direct het ergste, vaak kan je ze best nog wel redden.  Wij geven je enkele tips mee.


Meer leren doe je hier:

FermiTable is méér dan enkel een webshop, het is ook jouw ideale bron aan informatie dankzij de uitgebreide blog, de uitgeteste en goedgekeurde recepten-sectie én de instructievideo's.

 

Natuurlijk vind je onze ook op de socials! 
Volg ons om op de hoogte te bijven van de laatste nieuwtjes, posts en recepten.
Voor vragen of advies kan je contact met ons opnemen via contact@fermitable.be: we helpen je graag persoonlijk én snel op weg!